Sîrbu: Acest regim criminal este gata de orice pentru a se menține la putere. Am înaintat cereri la PG, MAI și SIS (DOC)

Autor: , in Politic / 17 iulie, 2020, 21:10

Deputatul Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, bănuiește că este interceptat și filat ilegal de către forțele de ordine și a cerut să fie informat dacă în privința sa sunt întreprinse măsuri speciale de investigații. Acesta susține că a înaintat câte o cerere în parte Procuraturii Generale (PG), Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS) pentru a afla informații la acest subiect.

Sîrbu nu se arată mirat că colegii săi din Pro Moldova sunt interceptați, urmăriți și intimidați prin diverse metode banditești deja nu este o noutate pentru nimeni!

„Totodată, ultima perioadă, atestăm o activizare maximă în tot ce ține de măsuri speciale de investigații în privința noastră, cu siguranță, total abuzive. Recent, am aflat că în baza unor denunțuri false chiar s-au intentat dosare și se incearcă legalizarea mizeriilor date”, a anunțat deputatul Pro Moldova.

În opinia lui Sîrbu, cel mai grav este că, deține informații și suspiciuni rezonabile că la acest proces de interceptări și filări ilegale cu scop de a intimida opoziția parlamentară sunt antrenați cetățeni străini și servicii speciale străine.

„Acest regim criminal este gata de orice pentru a se menține la putere. Am solicitat Procuraturii Generale, SIS, MAI și altor organe verificarea acestor informații și să ia măsuri conform legii. Nu am iluzii și cam intuiesc răspunsurile dar oricum, pe viitor, toate fărădelegile vor ieși la suprafață și toți cei care sunt implicați în abuzuri vor răspunde în fața legii”, a conchis deputatul Sergiu Sîrbu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X