Candu către Filip: Aș putea să vă explodez toată viață politică și nu doar. Aveți grijă (VIDEO)

Autor: , in Politic / Populare / 20 iulie, 2020, 20:42

Cândva colegi în Partidul Democrat, astăzi Pavel Filip și Andrian Candu se află în tabere opuse în Parlament. După ce astăzi liderul PDM i-a făcut „corupți”, „bandiți” și „hoți de miliarde” pe foștii săi colegi care au plecat la Pro Moldova, Andrian Candu a venit cu o replică.

„Domnule Filip, aș putea personal să spun foarte multe care n-o să vă placă probabil, și veți avea consecințe pe tot parcursul vieții, și din punct de vedere al reputației, și din punct de vedere al imaginii la care țineți atât de mult. Foarte multe și în privința privatizărilor, contractelor cu ASP, și multe altele. Și poate chiar, inclusiv, și detalii despre discuția de la Washington și de la Miami (n. r. – se referă la întâlnirile lui Filip cu Plahotniuc)”, a declarat liderul Pro Moldova.

„Dar eu de mic copil am învățat o chestiune: să nu lovești pe cel care a căzut. Și niciodată n-am să fac acest lucru și n-o să vin cu aceste detalii, și de fiecare dată o să mă abțin de la multe chestiuni. Pur și simplu aș putea să explodez toată viață dumneavoastră politică sau poate chiar în geeneral. De aceea, aveți grijă. Ce am văzut astăzi e că voi am vorbit despre Guvern, dar dumneavoastră ați ținut să vă atacați foștii colegi, ceea ce este mizerabil”, a mai spus Candu, fiind întrerupt de președinta Parlamentului.

Declarația poate fi ascultată la ora 19:43 din colțul înregistrării video:

Precizăm că în discursul său, în care a vociferat poziția frațiunii PD, care nu a susținut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, Pavel Filip i-a acuzat pe cei din Pro Moldova de corupție și că au pelcat din PD din cauza banilor și intereselor. Potrivit lui Filip, foștii săi colegi „speculează în mod fals cu valorile pro-europene”, „ au furat ani la rând cu mâinile murdare” și „au ținut în captivitate o țară întreagă ani întregi”.

Potrivit fostului premier, democrații nu vor demiterea Guvernului pentru că asta ar însemna revenirea hoților de miliarde la guvernare.

„PDM nu votează moțiunea de cenzură nu pentru că vrea să-l mențină pe Igor Dodon la putere, ci pentru că nu vrea revenirea hoților de miliarde la putere. PDM nu votează moțiunea de cenzură nu pentru că nu vrea să scape de dracul, ci pentru că nu vre să-l aducă înapoi pe tatăl său”, a declarat acesta.

Discursul lui Pavel Filip poate fi ascultat de la ora 18:11, afișată în colțul înregistrării video de mai jos.

Citește și: Un nou episod Candu VS Chicu: „Consilierul președintelui Dodon, căutați miliardul în kulioacele de la Cornel”

Amintim că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Ion Chicu a fost respinsă. Pentru moțiunea înaintată de deputații Platformei DA și PAS și-au dat voturile doar 46 de deputați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X