Un nou episod Candu VS Chicu: „Consilierul președintelui Dodon, căutați miliardul în kulioacele de la Cornel”

Autor: , in Politic / 20 iulie, 2020, 19:09

Încă un episod de replici acide între Andrian Candu și Ion Chicu s-a consumat astăzi la ședința plenară a Parlamentului.

Solicitarea liderului Pro Moldova către ministrul Economiei, Sergiu Răilean, de a enumera câteva măsuri social-economice implementate pentru a deschide locuri de muncă în perioada pendemiei a fost folosită de Ion Chicu ca prilej pentru a-i aminti lui Andrian Candu despre o decizie pe care a luat-o Guvernul din care acesta făcea parte.

„Până se pregătește domnul ministru al Economiei să vă răspundă, am cu mine și stenograma ședinței de Guvern din 7 noiembrie 2014, când Guvernul de atunci, Dvs. fiind ministrul a Economiei, a decis alocarea a 6,7 miliarde de lei, iar până la publicarea, la 13 noiembrie, ministrul Economiei a crescut suma la 9,5 miliarde. Iată dacă acele miliarde nu erau furate, domnul Răilean pe lângă cele cinci pe care vreți să vi le spună, ar putea veni cu încă cinci”, i-a replicat premierul.

„Domnu…. nici nu știu cum să vă zic. Am vrut să vă spun prim-ministru, dar am uitat că sunteți consilierul președintelui Dodon, olecuțîcî în toate. Căutați miliardul în kulioacele de la Cornel”, a intervenit liderul Pro Moldova.

Puteți asculta schimbul de replici la ora 16:41, indicată în colțul înregistrării video de mai jos.

Amintim că disensiunile dintre cei doi au un istoric mai vechi.

În martie curent, Andrian Candu l-a acuzat pe Ion Chicu de obrăznicie și lipsă de educație, după ce premierul și-a permis o ironie la adresa sa.

Două luni mai târziu, Ion Chicu l-a făcut pe liderul Pro Moldova „hoț de miliarde”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X