(VIDEO) O mamă și-a pierdut ambii copii din cauza coronavirusului: Aveau 20 și 23 de ani

Autor: , in COVID-19 / Externe / 21 iulie, 2020, 20:08

femeie din Florida a pierdut doi copii din cauza coronavirusului în doar 11 zile. Monete Hicks a povestit pentru CNN tragedia prin care trece familia ei.

Fiul lui Hicks, Byron, și fiica ei Mychaela, aveau probleme de sănătate, dar se simțeau bine și stăteau mai mult în casă. Apoi au făcut o excursie la Orlando chiar înainte de a se îmbolnăvi, a spus Hicks.

Starea lui Byron, în vârstă de 20 de ani, s-a înrăutățit brusc într-o dimineață de sâmbătă, la sfârșitul lunii iunie, când a început să aibă probleme cu respirația. A fost dus la spital, dar medicii nu l-au putut salva. A murit după câteva ore, a povestit Hicks.

Mychaela, de 23 de ani, a început să se simtă rău după câteva zile și a insistat ca mama ei să o ducă la spital, scrie digi24.ro

Avea dureri de cap, febră, a spus Hicks. Apoi, starea tinerei s-a agravat. „A pierdut un rinichi, ficatul a început să cedeze. I-au cedat organele, unul după altul”, a adăugat ea.

Copii „sunt inima mea și vor fi întotdeauna inima mea”, a mai spus Hicks.

Byron iubea jocurile video și își iubea familia, a spus verișoarea sa, Darisha Scott. Era „foarte amuzant, era glumețul familiei”, a adăugat ea.

Mychaela a fost lumina familiei, zâmbetul ei lumina toată casa, a spus Scott.

Hicks și Scott le cer acum altor persoane să ia coronavirusul în serios.

Este real, este acolo”, a spus Hicks.

Nu este o glumă. Nu este un joc, nu este un lucru inventat de guvern. Purtați mască, spălați-vă pe mâini, păstrați distanța și nu ieșiți decât dacă într-adevăr e nevoie, mai ales aici, în Florida”, a spus ea.

Nimeni nu ar trebui să treacă prin această durere, mătușa mea nu ar trebui să simtă această durere”, a adăugat Scott.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X