Facebook Messenger introduce o nouă opțiune de securitate pentru utilizatori

Autor: , in IT/Ştiinţă / 23 iulie, 2020, 11:04

Facebook Messenger va introduce o nouă opțiune pentru utilizatori care ar trebui să sporească gradul de securitate al aplicației.

Desigur, opțiunea nouă va face aplicația mai sigură în ceea ce privește accesul altor persoane, nu în ceea ce privește accesul Facebook la orice informații se află în mesaje.

Opțiunea se va numi „Blocare aplicație” și este configurată pentru a asigura încă o metodă de protejare a conținutului mesajelor.

Utilizatorii vor avea posibilitatea să folosească amprenta sau sistemul de recunoaștere facială pentru a accesa aplcația Facebook Messenger.

„Această opțiune îți dă încredere că dacă un prieten sau un membru al familiei are nevoie să împrumute telefonul tău, nu vor putea să acceseze mesajele”, a spus Sullivan, reprezentant Facebook, citat de Protv.ro.

Opțiunea va ține utilizatorii în siguranță față de persoanele din jur, dar nu și față de Facebook, care a demonstrat pe parcursul timpului că dorește să monetizeze orice se întâmplă pe aplicațiile companiei, inclusiv Messenger.

De asemenea, reprezentanții companiei au spus că Facebook nu va memora amprentele și datele de recunoaștere facială, dar anunțul a fost întâmpinat cu critici, având în vedere că în trecut, compania a stocat inclusiv mesaje vocale înregistrate pe aplicații.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X