Monica Babuc susține că își dorește cu ardoare funcția de ambasadoare a Republicii Moldova la București

Autor: , in Politic / 23 iulie, 2020, 11:52

Democrata Monica Babuc susține că și-ar dori cu ardoare funcția de ambasadoare a Republicii Moldova la București.

În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, Babuc a declarat că funcția de ambasadoare a Republicii Moldova la București ar fi mult mai onorabil decât orice funcție în „țări jinduite de diplomații noștri de carieră”. Democrata susține, însă, că deocamdată nimeni nu i-a propus această funcție.

„Da, mi-aș dori-o! Mi-aș dori-o cu ardoare, întrucât pentru mine acest lucru probabil că ar fi mult mai onorabil decât orice funcție în țări jinduite de diplomații noștri de carieră. E vorba de o chestie de suflet, o chestie care pe mine mă definește și mă reprezintă. Dar nu mi-a propus nimeni această funcție, chiar dacă se discută atât de des, pe de o parte și, pe de altă parte, nu știu dacă anume acum aș putea lăsa, în eventualitatea că mi s-ar propune, nu știu din ce considerente ar face-o cineva, m-aș simți foarte confortabil și sunt sigură că aș putea să realizez un mandat de trei sau de patru ani”, a spus Babuc.

Democrata susține încă că nu știu dacă ar putea să-și las acum echipa până în momentul în care ar simți că Partidul Democrat din Moldova stă bine pe picioare, este viguros și își reprezintă electoratul și colegii din echipă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X