Munteanu: „Gațcan a fost snopit în bătaie”. „Sunt toate dovezile”

Autor: , in Actualitate / Populare / 23 iulie, 2020, 13:39

Deputatul socialist Ștefan Gațcan ar fi fost „snopit în bătaie” în perioada în care era de negăsit, după ce a anunțat că părăsește PSRM în favoarea Pro Moldova, susține deputatul Platformei DA Igor Munteanu.

Munteanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că acest caz „a fost o istorie de dramă parlamentară”.

„Este pentru prima dată în istoria legislativului din Chișinău când un deputat este sechestrat, bătut și influențat să-și schimbe depozițiile, să semneze niște scrisori, este scos din țară, este comutat cu sprijinul SPPS-ului, adus înapoi, ținut sub escortă de către deputații din Partidul Socialiștilor, în condițiile în care există depoziția neretrasă de la procuratură, în condițiile în care toate aceste lucruri – influențarea deciziilor și voinței unui parlamentar – este o crimă”, a menționat Munteanu.

El insistă că Gațcan „a fost snopit în bătaie” și că „sunt toate dovezile în acest sens”.

„În ciuda acestor delicte care s-au adunat în această cauză, pe masa procurorului, nu am văzut nicio acțiune din partea lor. Eu nu știu dacă au fost chemați cei care l-au snopit în bătaie pe bietul Gațcan, dacă i-au chemat la procuratură și li s-a cerut să răspundă la niște întrebări”, a mai spus deputatul.

Ștefan Gațcan nu a apărut în fața presei după epopeea în care a fost implicat la începutul lunii iulie, el limitându-se la a comunica prin niște declarații apărute pe pagina sa de Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X