Replici acide între membrii Consiliului Audiovizualului, în cadrul ședinței de astăzi.

În timp ce se discuta sesizarea făcută de directorul adjunct al Serviciului de Informații și Securitate, Artur Gumeniuc, prin care s-a solicitat sancționarea postului de televiziune 10TV, președintele CA, Dragoş Vicol, și membrul Consiliului, Corneliu Mihalache, s-au antrenat într-o serie de replici acide.

Disputa dintre cei doi a început în momentul în care Mihalache a întrebat un coleg de-al său dacă va vota pentru admiterea sau respingerea sesizării SIS, întrucât cei de la CA nu au identificat, în procesul de monitorizare, încălcările semnalate de reprezentantul SIS, fiind însă identificate ale încălcări.

„Vom supune la vot”, a reacționat Vicol.

„Eu am o întrebare. Nu îmi închideți gura”, a fost replica lui Mihalache.

„Sunteți iritat. Vorbiți de parcă sunteți la stână”, a continuat Vicol.

„La stână sunteți voi pentru că vă mână ca pe niște oi. Voi primiți indicații de nu știu unde. De unde știți cum se vorbește la stână? Ați fost? Poate acolo vă este locul”, a spus Mihalache.

Cei doi au reluat disputa, de această dată la ea participând și noua membră a CA, Ala Ursu-Antoci. De menționat că aceasta nu a avut astăzi drept de vot, fiind numită în funcție de curând, și ar trebui să își încheie rapoartele de muncă la posturile precedente. De menționat că aceasta este șefa cabinetului fracțiunii Partidului Socialiștilor din Parlament și profesoară la Colegiul de Ecologie. Din 2015 până în 2019 ea a fost consilieră în cabinetul președintelui fracțiunii PSRM.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here