Tauber anunță revenirea lui Șor în Moldova, cu „informații despre Dodon pe care nu le cunoaște nici soția sa”

Autor: , in Politic / 23 iulie, 2020, 09:23

Vicepreședinta Partidului Șor susține că liderul formațiunii, Ilan Șor, ar urma să se întoarcă în Republica Moldova în curând, cu informații surpriză despre președintele Igor Dodon.

Întrebată în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă când va fi Ilan Șor în Parlament, Tauber a răspuns: „poate mâine, poate poimâine, foarte și foarte curând”.

„Deci, nu trebuie să creadă majoritatea parlamentară că, dacă ei în mod abuziv au închis sesiunea primăvară-vară, că ea nu poate să fie redeschisă pentru o ședință extraordinară și când Ilan Șor o să fie prezent la ședință, eu cred că foarte și foarte curând, eu nu că cred, eu știu, și o să fie o surpriză foarte mare, în primul rând, pentru Dodon și pentru ceilalți. Nu are nicio problemă să fie prezent la ședința parlamentului, dar noi nu vrem să riscăm cu viața și securitatea dlui președinte, dar asta înseamnă că, având anumite garanții, Ilan Mironovici o să vină în plenul parlamentului”, a declarat Tauber.

Ea a mai spus că „Ilan Șor deține mai multe informații, inclusiv despre tinerețea lui Dodon, dar și despre multe alte fapte care îi sunt cunoscute dlui președinte Ilan Șor”.

„Cum a spus dl Ilan Șor odată, că el, președintele nostru, cunoaște mult mai mult decât soția lui Igor Dodon, așa că desigur că Igor Nicolaevici tare nu vrea să-l vadă pe Ilan Mironovici în plenul parlamentului ori în alte locuri publice”, a precizat Tauber.

Șor a părăsit Republica Moldova în iunie 2019, după schimbarea puterii, aflându-se cel mai probabil în Israel.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X