Valeriu Munteanu, testat pozitiv la COVID-19: Parcă am fost călcat de șenilele unui tanc rusesc

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Politic / 24 iulie, 2020, 17:55

Liderul Uniunea Salvați Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, are COVID-19. El anunță că membrii familiei sale nu au simptome.

Munteanu susține că în ultimii 5 ani nu a fost răcit niciodată, nu a avut febră sau dureri de cap, însă aceste stări are în anumite forme, subit, au apărut la el în ultimele 72 de ore.

„Din acest motiv am mers astăzi dimineață să fac testul la Covid-19 și a fost pozitiv. Prima zi cu simptome a fost destul de stranie, de parcă am fost călcat de șenilele unui tanc rusesc, dar acum sunt bine, fără niciun fenomen din prima zi, doar o senzație recurentă de “cosmos”. Soția și copiii nu au avut și nu au nici o simptomă a coronavirusului”, a anunțat Valeriu Munteanu.

Liderul USB a menționat că cel puțin 2 săptămâni va fi în izolare la domiciliu.

„Până ne asigurăm că virusul “s-a stins” de tot și nu mai pot contamina pe nimeni”, a menționat Munteanu.

În acest sens, Munteanu a îndemnat oamenii să conștientizeze că există totuși Covid și că este foarte periculos pentru multe categorii de cetățeni.

„Am o mare rugăminte către toată lumea, un îndemn pe care l-am avut constant în ultimele 5 luni. Protejați-vă pe cât este posibil, ajutând astfel sistemul nostru medical, care este sub o presiune enormă în această perioadă. Sănătate tuturor”, a conchis Munteanu.

Alte 378 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 3 în Transnistria.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 22.483 cazuri. Până la ziua de azi, 15.407 persoane s-au tratat de COVID-19, iar 726 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X