Cum a reușit o tânără din SUA să câștige o mașină în schimbul unei agrafe. Acum vrea să obțină o casă

Autor: , in Externe / 26 iulie, 2020, 18:50

O tânără din SUA care a acceptat o provocare de pe internet a reușit să se aleagă cu o mașină în schimbul unei agrafe de păr, printr-o serie de schimburi și spune că nu se va opri până nu va obține o casă.

Demi Skipper s-a inspirat din povestea lui Kyle MacDonald, care în decurs de un an – între 2005 și 2006 – a reușit să schimbe o agrafă de birou roșie pentru o casă dintr-un orășel din Saskatchewan, Canada, în urma a 14 schimburi.

„În timpul carantinei cred că mulți dintre noi am început să ne gândim ce vrem să facem cu viețile noastre. Am fost inspirată (de Kyle MacDonald, n.r.)… am simțit că este provocarea supremă să transform ceva atât de mic într-o casă”, a explicat femeia de 29 de ani, citată de Protv.ro.

Tânăra a spus că trimite în jur de 1.000 de mesaje dimineața și seara, iar viața ei se învârte în jurul schimburilor.

Potrivit regulilor provocării, ea nu are voie să folosească numerar sau să facă tranzacții cu persoane cunoscute.

În cele două luni de când a început această provocare, Demi a reușit mai multe schimburi impresionante. Ea a obținut un snowboard pentru un aspirator vechi și un iPhone 11 Pro Max în schimbul unei dubițe Dodge Ram.

Succesul ei a devenit viral, adunând milioane de urmăritori pe Tik-Tok și Instagram, care urmăresc progresul ei.

Însă provocarea aproape că a luat sfârșit recent, când dubița s-a stricat la scurt timp după ce i-a fost livrată și a fost forțată să o schimbe cu un skateboard electric de 2.000 de dolari.

Demi a spus că ia măsuri de precauție atunci când merge să se întâlnească cu cineva pentru un schimb de obiecte, dar „surprinzător”, oamenii care doresc să facă comerț cu ea au fost „deschiși și cu adevărat drăguți”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X