Un șofer a uitat unde și-a parcat mașina, apoi a lipit anunțuri în tot orașul ca să o găsească

Autor: , in Auto / 26 iulie, 2020, 14:21

Un șofer din statul american Minnesota își caută mașina de câteva zile. Pur și simplu, a uitat unde a parcat-o. Are și circumstanțe atenuante. Memoria i s-a șters după o petrecere la care a consumat alcool.

Ca să-și găsească autoturismul, bărbatul a lipit anunțuri prin tot orașul Minneapolis și oferă recompensă celui care îi poate oferi indicii. Anunțul a fost printat pe o foaie A4, pe care apar o Toyota Camry din spate și din profil, dar și numărul de telefon la care proprietarul mașinii poate fi contactat.

“Poate că într-o zi ți-am salvat viața ție sau copilului tău… Dar acum nu-mi pot găsi mașina”, așa începe anunțul în care bărbatul recunoaște că a băut prea mult la o petrecere.

“M-am îmbătat, am lăsat mașina parcată și am fost dus acasă de un prieten. Credem că pe undeva prin zona de nord a comitatului Hennepin, parcată pe o stradă dintr-o zonă rezidențială. Dacă ai văzut această mașină sau știi ceva despre ea, sună la Luke sau Melissa…”, anunță disperat șoferul.

Șoferul care a uitat unde și-a parcat mașina, subiect de glume în mediul online

Tot internetul râde de șoferul care și-a pierdut mașina. Comitatul Hannepin este cel mai mare din Minnesota și numără aproximativ 1,1 milioane de locuitori. “Cauți acul în carul cu fân!”, i-au spus utilizatorii de Reddit care au văzut fotografia cu anunțul, potrivit Promotor.

“De ce nu te duci la poliție. Nu găsești secția cumva?”, se amuză alții pe seama lui.

“Dar în propriul garaj ai căutat-o? Poate ai parcat-o acasă, dar erai prea beat ca să-ți amintești”, îi sugerează alt user.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X