Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselksi, este pentru Igor Dodon „președintele Transnistriei”. Cel puțin așa i s-a adresat Dodon liderului separatist marți, în cadrul întrevederii pe care cei doi au avut-o la Condrița.

„Astăzi a avut loc a 7-a noastră întâlnire, cu Vadim Nikolaievici, cu președintele Transnistriei”, l-a prezentat Dodon pe liderul unei regiuni separatiste nerecunoscute nicăieri în lume, cu atât mai puțin de autoritățile de la Chișinău.

Cât va mai răbda poporul trădările lui Dodon?

Dacă Krasnoselski este președinte, dumneata cine ești Igor Dodon? Un trădător de țară. Vedeți cum îl recunoaște Dodon pe “omologul” său pentru prima dată în istoria Republicii Moldova. Vedeți și ce vrea “omologul”: legalizarea relațiilor inter-bancare, ca între doua state independente. De ce? De-atâta … că vin alegerile prezidențiale! #fărăDodon2020

Опубликовано Mihai Popșoi Вторник, 28 июля 2020 г.

Acest apelativ a stârnit critici dure la adresa lui Dodon.

„Dacă Krasnoselski este președinte, dumneata cine ești Igor Dodon? Un trădător de țară. Vedeți cum îl recunoaște Dodon pe “omologul” său pentru prima dată în istoria Republicii Moldova”, a comentat vicepreședintele PAS Mihai Popșoi.

„Igor Dodon deja a devenit simbolul trădării publice și permanente a intereselor Republicii Moldova. Cred că nu este departe ziua, când vom afla exact în schimbul a câte culioace și genți a avut loc tranzacționarea țării”, a comentat și vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here