(VIDEO) Pompierii au reușit să stingă, după câteva zile, incendiul de pe poligonul de deșeuri din Țânțăreni

Autor: , in Social / 30 iulie, 2020, 17:22

Pompierii au reușit, în acaestă după-amiază, să lichideze ultimele focare de ardere de pe poligonul cu deșeuri din apropierea localității Țânțăreni.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISGU), în comun cu muncitorii din cadrul Regiei Auto Salubritate, dar și reprezentanții autorităților publice locale au stopat arderea care a durat mai multe zile pe suprafețele poligonului, dar și în interiorul gunoiștii.

La fața locului salvatorii și muncitorii vor continua să efectueze lucrări de copertare a terenului pentru a evita reaprinderea focarelor, iar tehnica grea va fi antrenată în acțiunile respective.

Totodată, pe parcursul următoarei perioade angajații IGSU vor continua monitorizarea situației în vederea evitării riscurilor.

Potrivit IGSU, pentru stingerea incendiului au fost utilizate 38 unități de tehnică, iar pentru lichidarea focarului acționează 85 de persoane dintre, care angajați IGSU, muncitori de la Regia Auto salubritate, dar și reprezentanți a autorităților publice locale.

La acțiunile de stingere a focului au acționat 47 de pompieri și salvatori cu 7 autospeciale de stingere.

În vederea localizării și lichidării complete a arderii au fost formate 3 sectoare de luptă cu focul, iar pompierii au refulat apă pentru potolirea arderii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X