Foto: Facebook, Ion Ceban

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, ar putea să-și piardă funcția, după ce în Parcul Valea Trandafirilor a avut loc o inspecție inopinată.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, își motivează inspecția inopinată prin faptul că a primit mai multe informații în ultimele zile precum că „au apărut gherete ca ciupercile după ploaie”.

„Ce am găsit – multiple gherete fără acte, începerea construcțiilor capitale, fundamente și unele servicii oferite, care sunt interzise în această perioadă, mașinuțe pentru copii, trambuline. Am vorbit cu oamenii din parc, care sunt și ei mirați de ce se întâmplă. Repet, angajamente nu am față de nimeni”, a declarat Ceban.

Edilul susține că în Parcul Valea Trandafirilor vor rămâne 11 gherete, la distanță una față de alta.

„Restul vor fi evacuate. Așa nu mai merge, construcțiile capitale vor fi distruse. Termen limită este duminică. Luni, dacă nu e realizat, pretorul va fi dat afară și toți cei care se fac vinovați”, a precizat Ceban.

Boris Prepeliță a fost numit în funcția de pretor al sectorului Botanica la data de 25 noiembrie 2019.

În acest context, primarul Capitalei a anunțat că panourile cu amenzi pentru persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare urmează să fie instalate în parcuri.

Vezi și: Atenție, urmează amenzi! Cei care vor arunca gunoiul la întâmplare în Chișinău riscă să achite între 900 și 9.000 de lei (DOC)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

  1. Ei Sebane nu vorbi povesti la gura sobii ca ai obligatii fata de cei care te-au ajutat sa ajungi in functia de Primar ai obligatii sa le dai terenuri ieftine is cit mai bune locatii! Asa ca tu il inlocuiesti acum cu un alt om fidel tie care sa iti faca tie afaceri cu brigada ta !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here