Ne-am obișnuit să credem că o casă trebuie să corespundă unor rigori oarecum fixe. Să fie mare, bine mobilată, severă și să inspire o doză de seriozitate matură. Probabil, toate aceste stereotipuri incubate încă din perioada sovietică și-ar păstra autenticitatea, dacă n-ar exista acum servicii de design în Moldova, cu accent pe profesionalism, originalitate și non-conformism. Așa se face că, în prezent, specialiștii în designul interior al caselor din Moldova sunt la mare căutare și au o libertate de acțiuni amplă, astfel încât reușesc să destrame viziunile vechi și să creeze concepte noi în fiecare proiect. Echipa Polyart Design nu face excepție de la regulă și inovează cu succes, acceptând provocările stabilite și transformând obiectul designului într-o mică bijuterie locativă.

BEN – o casă cu și pentru oameni activi

Proiectul locativ BEN, amplasat în localitatea Stăuceni, cu o dimensiune de 160 metri pătrați, a reprezentat pentru echipa Polyart Design o provocare, deoarece amenajarea de interior minimalistă trebuia să răspundă nevoilor de spațiu, stil și să se încadreze organic cu filosofia de ansamblu. Specialiștii Polyart Design au mers pe o variantă deja confortabilă, optând pentru un design în stil minimalist, în care s-a încadrat perfect texturile dure de piatră cu lemnul organic și accentele de lumină, inserate în spațiile optime.

Similar altor proiecte, BEN reprezintă o reinterpretare eficace a diviziunii zonelor, astfel încât fiecare centimetru să fie funcțional și să poată fi utilizat conform destinației. Confortul maximal al acestei abordări rezidă în sustenabilitatea și versatilitatea ideilor din proiect, astfel încât locatarii să poată exploata corect fiecare centimetru și să resimtă o comoditate zilnică.

Accentele proiectului BEN

Analizând atent punctele forte ale proiectului, putem observa că acesta este concentrat pe crearea unei identități cromatice, mergând pe nuanțe echilibrate, tari, reci. Totodată, alegerea mobilierului completează cu succes acest scop, scoțând în evidență anumite zone și transformându-le în spații lucrative.

Designul interior al bucătăriei este un alt accent extrem de comod, deoarece vine în varianta de open space, cumulativ cu sufrageria, în care locatarii pot găti mese și savura cafele matinale, iar geamul panoramic completează și oferă un aport complet de lumină. Apropo, utilizarea geamurilor panoramice mari este o decizie care se regăsește în întreaga locuință și oferă o altă dimensiune casei, păstrând prospețimea și confortul diurn.

Proiectul BEN este, după cum am menționat, o reinterpretare a noțiunii de casă, în care nu mai există loc de formule vechi, iar inovațiile și deciziile de design nu sunt doar binevenite, ci se încadrează armonios în întregul concept atent gândit.

Accentul de bază, după cum se poate observa, este fixat pe regândirea spațiului, astfel încât se obține o locuință funcțională, optimizată, în care traiul să fie nu doar comod, ci și sustenabil în timp. Acest fapt va permite locatarilor să întrețină ușor spațiul, dar și să facă economii consistente de-a lungul timpului.

Ai o locuință de renovat sau îți dorești una similară? Vrei să creezi un design atemporal și să te bucuri de fiecare metru pătrat al casei tale? Nimic mai simplu, doar apelează la echipa Polyart Design și aceștia îți transformă visul în realitate. Găsește-i chiar acum la numărul de telefon (+373) 69-34-25-61 și convinge-te de asta.

P.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here