Ce spune Președinția despre flashmobul organizat de PAS, în care au cerut să nu fie semnat decretul de numire al lui Clima în fruntea Curții de Apel Chișinău

Autor: , in Politic / 3 august, 2020, 11:15

Administraţia prezidenţială este de părere că membrii PAS care au protestat în această dimineață, îndemnându-l pe Igor Dodon să nu semneze pentru numirea judecătorului Vladislav Clima în funcție de președinte al Curții de Apel „au început campania electorală”.

„Unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală. Ei caută orice motiv, presupus, inventat sau închipuit, pentru a se manifesta politic în lipsa oricăror alte idei și inițiative cu adevărat folositoare pentru cetățeni. În particular, când vorbim despre Maia Sandu și justiție, să ne amintim că dumneaei, fiind prim-ministru în exercițiu, a comis fapte care s-au dovedit a fi neconstituționale”, este reacția serviciului de presă prezidenţial.

Membrii PAS, în frunte cu președinta partidului Maia Sandu, au organizat o manifestație în fața Președinției, cerându-i lui Igor Dodon să nu semneze decretul de numire al lui Vladislav Clima în fruntea Curții de Apel Chișinău.

Cei de la PAS au atârnat pe gardul instituției prezidențiale o pancartă pe care scrie „Dodon, nu semna pentru judecători corupți. E vremea oamenilor buni”.

Decizia finală privind numirea lui Clima în funcție aparține președintelui Igor Dodon, care urmează să semneze un decret în acest sens.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X