Musk afirmă că piramidele au fost construite de extratereştri. Ce replică a primit de la un ministru egiptean

Autor: , in Externe / 3 august, 2020, 19:07

Elon Musk a scris pe Twitter că piramidele au fost construite de extratereştri, iar afirmaţia demnă de teoria conspiraţiei a primit imediat un răspuns din partea egiptenilor, relatează BBC, citat de Mediafax.

Nu numai că mesajul lui Musk a fost distribuit de peste 84.000 de ori, dar acesta a primit şi răspunsuri din partea celor care chiar se pricep.

Ministrul Investiţiilor şi Cooperării Internaţionale al Egiptului, Rania al-Mashat, i-a scris lui Musk că îi respectă şi admiră munca, dar îl invită să vadă cu ochii lui mormintele celor care au construit piramidele.

„Vă urmăresc munca cu foarte mare admiraţie. Vă invit pe dumneavoastră, dar şi pe colegii de la SpaceX să exploraţi literatura despre piramide şi despre cum au fost construite. De asemenea, vă invit să verificaţi mormintele celor care au construit piramidele. Domnule Musk, vă aşteptăm”, a scris al-Mashat.

Şi un argeolog din Egipt a ţinut să-i răspundă lui Elon Musk printr-un video: „Am găsit mormintele celor care au construit piramidele. Sunt dovada clară că aceşti oameni au fost egipteni şi nu au fost nişte sclavi puşi să le construiască”.

Arheologul a spus că afirmaţia lui Elon Musk este „o halucinaţie totală”.

În 1990, arheologii au descoperit morminte ale egiptenilor care au construit piramidele, acestea fiind dovezi clare care demontează teoria conspiraţiei conform căreia construcţiile au fost ridicate de extratereştri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X