Ion Ceban, în studioul Cotidianul LIVE

Primarul de Chișinău s-a arătat „foarte decepționat” de ce a văzut în unele sectoare ale orașului în urma unor vizite efectuate pe parcursul săptămânii trecute. Ion Ceban s-a referit în special la sectorul Botanica, unde a mers să vadă starea lucrurilor din parcul Valea Trandafirilor, acolo unde a descoperit noi gherete instalate ilegal, dar și construcții capitale pe teritoriul parcului, un lucru inadmisibil, potrivit edilului.

Astfel, Ceban a cerut Direcției Resurse Umane să taie salariul pe o lună a pretorului sectorului Botanica, Boris Prepeliță, dar și jumătate din salariul pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc. Cel din urmă este acuzat că nu a făcut nimic în ceea ce privește soluționarea problemei locurilor de parcare din sector.

„Am impresia că pe o ureche intră tot ce vorbim și pe alta iese”, a declarat Ceban luni dimineață, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău.

Edilul s-a aratat foarte nemulțumit de faptul că, potrivit lui, administrația sectoarelor își asumă angajamente pe care nu le onorează. Acesta i-a amenințat cu demiterea pe pretori, dacă la următoarele vizite vor mai fi depistate nereguli. Pentru pretorul de Botanica, de altfel, o eventuală abatere va însemna demiterea din funcție, a precizat primarul.

Citește și: Mai mulți șoferi își parchează mașinile în zonele verzi ale Capitalei. Ceban: Pretorii vor fi sancționați pentru lipsă de atitudine

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here