Dodon a plecat din nou la Moscova. Despre vizită a scris mai întâi Usatîi, apoi Președinția: Va încerca să obțină sprijin la alegeri

Autor: , in Politic / Populare / 4 august, 2020, 12:00

Igor Dodon a anunțat în această dimineață că întreprinde o scurtă vizită la Moscova unde intenționează să se întâlnească „cu oficiali ruși pentru a discuta aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse în toate domeniile de interes comun”.

„Planific să discut cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului mărfurilor noastre pe piața rusă, reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de circa 200 de milioane de euro, posibilitățile de susținere a diasporei moldovenești în Federația Rusă și altele”, a precizat șeful statului, fără a da numele oficialilor cu care va discuta în capitala Federației Ruse.

Vizita, anunțată mai întâi de un oponent politic, apoi de Președinție

Nu Igor Dodon a anunțat însă primul despre plecarea la Moscova.

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, într-o postare pe Facebook, a scris aseară că Igor Dodon a plecat de ieri la Moscova.

„Să nu vă surprinsă că administrația sa nu a anunțat despre această vizită în Rusia. Și ei au aflat despre asta din postarea mea”, a scris liderul Partidului Nostru.

„În Moscova va dori să convingă niște curatori despre presupusa victorie iminentă la alegeri și necesitatea susținerii din partea Moscovei. Dodon, săracul, încă nu știe că curatorii lui cunosc despre prespectiva descendentă din alegeri mai mult decât semi-troll-ul și semi-consilierul Vardanean”, a mai scris Usatîi.

Potrivit lui, Dodon merge la Moscova inclusiv pentru a cere „un nou dosar penal fabricat” pe numele său.

„De ce să ne mire? Oare în Republica Moldova există alte lucruri de care se poate ocupa președintele?”, a adăugat politicianul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X