Un angajat din administrația Uniunii Avocaților, infectat cu COVID-19. Regim special de activitate

Autor: , in COVID-19 / Justiție / Social / 6 august, 2020, 19:42

Un caz pozitiv de COVID-19 a fost confirmat în rândul personalului administrativ din cadrul instituției avocațiale. În acest context, Uniunea Avocaților din Republica Moldova anunță despre instituirea unui regim special de activitate începând cu data de 6 august până la 19 august inclusiv.

Potrivit Dispoziției semnată astăzi de către președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, Emanoil Ploșnița, și în scopul prevenirii răspândirii contaminărilor, accesul avocaților și vizitatorilor este restricționat. Se va permite accesul doar în situații de necesitate strigentă și doar cu permisiunea specială din partea conducerii instituției.

Totodată, potrivit documentului, pentru bunul mers al activității secretariatului Uniunii, în interesul avocaților și al relațiilor de conlucrare cu instituțiile statale și partenerii externi, Uniunea va asigura comunicarea prin intermediul tehnologiilor de telecomunicații, afișate pe site-ul oficial al Uniunii www.uam.md.

În funcție de evoluția medicală a angajaților, reluarea activității Uniunii Avocaților va fi examinată de către conducerea instituției, în conformitate cu regulile și recomandările instituțiilor de resort.

De asemenea, pe durata perioadei sus menționate, o parte din angajați vor asigura îndeplinirea atribuțiilor de funcție de la domiciliu sau la distanță. De asemenea, secretarul general va organiza graficul delegării personalului secretariatului la locul de muncă, conform unui grafic prestabilit, în funcție de necesitățile administrative pentru asigurarea unei bune funcționări a Uniunii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X