Un șofer de pe ruta Republica Moldova-Italia a decedat la vama Albița. Ce spune Poliția de Frontieră din România

Autor: , in Actualitate / Social / 6 august, 2020, 15:54

Un moldovean a decedat la vama Albița, România, după ce a acuzat dureri în piept. Tragedia s-a produs în seara zilei de miercuri, 5 august. Decesul bărbatului a survenit în jurul orei 23:30.

Polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au fost alertați despre faptul că un cetățean cu dublă cetățeni, moldovenească și română, care se afla pe sensul de intrare în România se simte rău.

„Coordonatorul grupei serviciu şi asistentele medicale din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui care îşi desfăşoară activitatea în punct au identificat la aproximativ 100 metri înainte de zona de control un bărbat care era întins pe jos, în stare de inconştienţă”, a declarat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră din România, Lazăr Denis.

Medicii au acordat primul ajutor medical, prin masaj cardiac, până la sosirea echipajului medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui – secţia Huşi.

„Echipajul medical de pe ambulanţă a continuat acordarea primului ajutor, însă în jurul orei 23.30 a fost declarat decesul bărbatului”, a precizat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră din România.

Potrivit informațiilor preliminare victima avea aproximativ 50 de ani.

Vezi și: (DOC) Informații actualizate privind accesul moldovenilor pe teritoriul Italiei: Cine nu are dreptul să meargă nici măcar în scop turistic

Menționăm că, în ultimele zile, se înregistrează un flux mare de persoane la vamă, fiind nevoite să stea ore în șir la coadă, pentru a ajunge în România.

Mulți moldoveni însă sunt întorși înapoi de vameșii români, pe motiv că nu întrunesc condițiile necesare de intrare în țara vecină.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X