Patru femei, filmate cum fură pavaj din Chișinău. Primăria s-a adresat la Poliție și le-a dat în căutare. Riscă amendă sau muncă neremunerată (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Social / 7 august, 2020, 14:16

Patru persoane sunt suspectate de sustragerea materialelor de construcție de la șantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură din Capitală. În acest context, primarul Ion Ceban a solicitat să fie făcute publice imaginile video și pozele, unde sunt depistați unii cetățeni, care au comis furturi de pe domeniul public.

Subiectul a fost abordat vineri, în cadrul ședinței operative cu participarea pretorilor de sector.

În video se văd patru femei care sustrag elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarul de pe strada Kiev din Capitală.

„Asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van”, a comentat Ceban.

Totodată, primarul general a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

Solicitată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a confirmat că cazul celor 4 femei care fură pavaj a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Rîșcani.

„Politia întreprinde toate măsurile pentru a identifica persoanele care au comis sustragerea pavajului de pe strada Kiev. Urmează a fi stabilit prejudiciul cauzat, iar în dependență de acesta se stabilește și pedeapsa. În cazul în care prejudiciul stabilit va fi unul mic, atunci cele 4 femei riscă proces-contravențional. Sustragerea în proporţii mici din avutul proprietarului se sancţionează cu amendă de la 30 la 60 de unităţi convenţionale (1.500-3.000 de lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore”, a precizat Natalia Stati.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X