Un deputat PAS s-a adresat la Procuratură: „Bolea face presiune asupra angajaților ANI, invocând informații calomnioase”. Reacția socialistului

Autor: , in Actualitate / Politic / 7 august, 2020, 11:54

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, anunță că a înregistrat o plângere la Procuratură pe numele președintelui Comisiei juridice, numiri și imunități, Vasile Bolea, pe motiv că „se face presiune asupra angajaților Autorității Naționale de Integritate (ANI)”.

„Am înregistrat o plângere numele președintelui Comisiei juridice, numiri și imunități, Vasile Bolea. Am solicitat procurorului general (n.r: Alexandr Stoianoglo) să investigheze acțiunile lui Bolea prin care face presiune asupra angajaților ANI, invocând informații calomnioase despre mine”, a anunțat Petru Frunze.

„Bolea crede că toate minciunile inventate de el trebuie să fie luate în considerație. Crede că dacă astăzi este la putere poate face tot ce dorește cu deputații din opoziție. Presiunile politice din partea celor de la putere trebuie oprite, altfel vor transforma Republica Moldova într-o dictatură”, a adăugat deputatul PAS.

În acest context, Petru Frunze speră că „angajații curajoși din ANI vor califica sesizarea lui Bolea drept o glumă cu interes politic și îl vor întreba de banii din Bahamas”.

„Răbdare la toți că nu mai au mult, oricum îi dăm jos”, a conchis deputatul PAS.

Deputatul socialist Vasile Bolea a reacționat la plângerea depusă la Procuratura Generală de deputatul PAS, Petru Frunze.

„Deputații „onești” trebuie să-și declare corect și cinstit toate bunurile, nu să le ascundă sub diferite șiretlicuri. Îi recomand deputatului PAS, Petru Frunze, să pregătească răspunsuri pentru Agenția Națională de Integritate, inspectoratul fiscal, dar și pentru procurori, referitor la averea și interesele sale. Din declarațiile de avere și interese s-a văzut cât de „onest” este, atât el, cât și alți deputați curat-murdari de la PAS. Adresarea lui la Procuratura Generală e o acțiune disperată de a încerca să creeze o perdea de fum, sub care să ascundă toate încălcările lui. Procurorii într-adevăr vor avea întrebări pentru el, poate chiar și cătușe pentru „mâinile curate” ale tuturor deputaților „onești” ai Maiei Sandu”, este reacția lui Bolea.

Amintim că, Bolea a anunțat că a cerut ANI-ului și Procuraturii Generale să examineze declarațiile de avere ale deputatului PAS, Petru Frunze.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X