Foto simbol: RFI

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor șase decese cauzate de COVID-19 în Republica Moldova.

Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 841.

Deces 836: Femeie de 71 de ani din mun. Chișinău. Internată la data de 1 august la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 837: Bărbat de 62 de ani din raionul Soroca. Transferat de la Spitalul Raional Soroca la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică, diabet zaharat.

Deces 838: Femeie de 90 de ani din mun. Chișinău. Internată la data de 24 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopaie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 839: Femeie de 63 de ani din mun. Chișinău. Internată la data de 1 august la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 840: Bărbat de 66 de ani din raionul Drochia. Transferat la data de 29 iulie de la Spitalul Raional Drochia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 841: Bărbat de 69 de ani din raionul Rîșcani. Internat la data de 29 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: ciroză hepatică, diabet zaharat.

Citește și: 453 de cazuri noi de COVID-19, înregistrate sâmbătă în Republica Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here