Foto: INSP

În urma accidentului care s-a produs pe traseul Chișinău – Ștefan Vodă, între satele Răscăieți și Slobozia, în dimineața zilei de 9 august, 13 persoane au ajuns la spital, 3 fiind în stare gravă. Totodată, s-a aflat rezultatul testului la alcoolemie al șoferului care s-ar face vinovat de producerea accidentului în care au fost implicate 3 unități de transport.

Solicitată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției (IGP), Silvia Vetcu, a precizat că 2 persoane se află în reanimare, iar alta a fost transferată în secția de chirurgie.

În cazul șoferului de 37 de ani care se afla la volanul Audi-ului, cel care ar fi cauzat accidentul rutier, testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0.62 mg/l de alcool în aerul expirat.

„O femeie de 47 de ani care se afla pe acostament în momentul producerii accidentului, dar și un băiat de 18 de ani care era pasager în mașina Audi, se află în reanimare. O altă femeie de 68 de ani care era pasageră în microbuzul de rută a fost transferată în secția de chirurgie”, a precizat ofițera de presă a IGP, Silvia Vetcu.

Reprezentanții Spitalului Raional Ștefan-Vodă sunt rezervați în privința supraviețuirii a unuia dintre pacienți. Este vorba de pasagerul de 18 ani care se afla în Audi, mașina condusă de șoferul beat.

Un grav accident rutier s-a produs duminică, 9 august, pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă, între satele Răscăieți și Slobozia cu implicarea a trei unități de transport.

Polițiștii au stabilit că un microbuz de pe ruta Chișinău-Olănești în care se aflau 12 pasageri a fost tamponat din spate de un automobil Audi, înmatriculat în Elveția, în care se aflau 3 pasageri.

La volanul microbuzului de rută se afla un bărbat de 61 ani din Olănești, iar Audi-ul era condus de un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antonești.

În consecință microbuzul s-a inversat, iar un automobil de marca Kia care venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului. Kia era condusă de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, având un pasager.

La acest subiect: Accident la Ștefan-Vodă: Un șofer era beat. 11 persoane au fost transportate la spital, 3 fiind în stare gravă (FOTO)

Accidentul de la Ștefan-Vodă: Crește numărul răniților. Șoferul beat, reținut. Medicii, rezervați în privința șanselor de supraviețuire a unui pacient (FOTO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here