Colaj Cotidianul. Foto: Facebook, GBM

În această dimineață, mai mulți șoferi au fost nevoiți să petreacă mai mult timp în trafic din cauza ambuteiajelor care s-au format.

Ambuteiajele s-au format din cauza lucrărilor de reparație pe strada Albișoara, pe segmentul Iuri Gagarin – Ismail, unde a fost sistată circulația.

Poliția a precizat că lucrările de reparație vor avea loc în perioada 10-23 august.

„Restricțiile de circulației au loc în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a arterei de circulație”, menționează Poliția.

În acest context, Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP solicită șoferilor:
– circulați cu maximă atenţie;
– oculiți această porțiune de drum pentru a evita crearea ambuteiajelor;
– respectați indicațiile ofițerilor de patrulare și indicatoarele rutiere instalate în zonă;
– nu uitați de respectul reciproc în trafic.

Amintim că, Primăria municipiului Chișinău a informat că în perioada 10 august – 23 august va fi suspendat traficul rutier pe strada Albișoara, în perimetrul bulevardului Iuri Gagarin și strada Ismail. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a arterei de circulație.

„Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create”, menționează reprezentanții Primăriei Capitalei.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Foto: Facebook, GBM

Foto: Facebook, GBM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here