„Dă-i gaz că și pe tine vrea să te întreacă”. Momentul cumplitului accident de la Soroca (VIDEO)

Autor: , in Social / 12 august, 2020, 15:20

În spațiul publicat a apărut o înregistrare video de la bordul celui de-al treilea camion implicat în gravul accident produs marți seara în apropierea satului Răcovăț din raionul Soroca.

În urma impactului a izbucnit un incendiu, un șofer a decedat, iar altul a fost transportat la spital cu traumatisme.

Aseară, în jurul orei 22.40, oamenii legii au fost alertați despre producerea unui accident rutier la intrarea în satul Racovăț, raionul Soroca.

La fața locului, polițiștii au stabilit că în accident sunt implicate trei autocamioane.

Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender.

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei.

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.

În urma ciocnirii, ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul autocamionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

După finalizarea intervenției la stingerea incendiului pompierii au efectuat lucrări de spălarea traseului.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 59 situații de risc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X