Republica Moldova. Record de decese provocate de noul coronavirus într-o singură zi – 15

Autor: , in COVID-19 / Populare / 13 august, 2020, 17:23

Autoritățile au anunțat astăzi, 13 august, un număr record de decese provocate de noul coronavirus – 15.

Bilanțul deceselor a ajuns, astfel, de 878 în Republica Moldova.

Iată cazurile anunțate astăzi:

Deces 864: Femeie de 54 de ani din raionul Orhei. Internată la data de 1 august la Spitalul Raional Orhei. Comorbidități: cardiopatie mixtă, obezitate, insuficiență renală și cardiacă, diabet zaharat.

Dece 865: Femeie de 70 de ani din raionul Camenca. Internată la data de 8 august la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cancer, insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Deces 866: Femeie de 83 de ani din raionul Soroca. Internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 867: Femeie de 76 de ani din raionul Hîncești. Transferată la data de 5 august de la Spitalul Raional Hîncești la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 868: Femeie de 61 de ani din raionul Comrat. Transferată la data de 4 august de la Spitalul Raional Comrat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 869: Femeie de 85 de ani din mun. Chișinău. Internată la data de 8 august la IMU. Comorbidități: boală renală cronică, hipertensiune arterială.

Deces 870: Bărbat de 58 de ani din raionul Fălești. Transferat la data de 1 august de la Spitalul Raional Fălești la IMU. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, AVC.

Deces 871: Femeie de 69 de ani din raionul Ialoveni. Internată la data de 2 august la Spitalul Sf. Treime. Comorbidități: ciroză hepatică, icter parenchimatos.

Deces 872: Bărbat 64 de ani din raionul Căușeni. Internat la data de 5 august la Spitaul Raional Căușeni. Comorbidități: sindromul suferinței respiratorii la maturi.

Deces 873: Bărbat de 61 de ani din raionul Soroca. Internat la data de 7 august la SCR. Comorbidități: obezitate, hipartensiune arterială, insuficiență cardiacă, AVC.

Deces 874: Femeie de 71 de ani din Transnistria. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardioscleroză post-infarct, obezitate.

Deces 875: Femeie de 83 de ani din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiomiopatie mixtă, obezitate.

Deces 876: Bărbat de 67 de ani din mun. Bălți. Internat la data de 29 iunie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 877: Femeie din raionul Cimișlia. Transferată la data de 30 iulie de la Spitalul Raional Cimișlia, la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, cardiopatie mixtă, insuficiență venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare.

Deces 878: Femeie de 81 de ani din mun. Chișinău. Internată la data de 7 august la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

Ministerul Sănătății anunță și decesul medicului Mihail Preotesa, şeful Secţiei Terapie Generală a Spitalului Raional Anenii Noi, în vârstă de 65 ani. Acesta a fost internat la data de 6 august la Spitalul Clinic Republican. În momentul decesului, acesta era infectat cu COVID-19, dar decesul nu a survenit din cauza infecției. La solicitarea familiei, cauza decesului nu poate fi divulgată

Vezi și: 390 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore în R. Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X