Tragedia de la Anenii Noi: Fratele și logodnica șoferului tot au murit în accident, toamna trecută

Autor: , in Actualitate / Social / 13 august, 2020, 22:25

În spatele tragicului accident care a avut loc în această seară, pe traseul Chișinău-Căușeni, în apropiere de orașul Anenii Noi, se ascunde o adevărată dramă de familie. Potrivit surselor Deschide.md, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, logodnica și fratele șoferului care a decedat, și-au pierdut viața toamna trecută, într-un alt accident grav care a avut loc la intrarea în orașul Căușeni.

Șoferul Mercedes-ului, în vârstă de 37 de ani, era un om de afaceri originar din orașul Căușeni. Dânsul a fost logodnicul tinerei actrițe Ina Cujba de 27 de ani, care apăruse de mai multe ori în filmulețele de pe vlogul „Zîmbărele”, și care anul trecut, în dimineața zilei de 17 octombrie, a murit într-un grav accident rutier la intrarea în orașul Căușeni. În același accident și-a pierdut viața și fratele șoferului Mercedes-ului.

Fratele șoferului cu Mercedes-ul (care a decedat azi, 13 august), în vârstă de 33 de ani, împreună cu logodnica sa, se deplasau în dimineața de 17 octombrie cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar. În urma impactului, șoferul automobilul Opel, un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar tatăl său în vârstă de 48 de ani a ajuns la spital.

Acești doi frați erau singurii copii la părinți.

Amintim că, un grav accident rutier s-a produs joi, 13 august, pe traseul Chișinău-Căușeni, în apropierea orașului Anenii Noi, soldat cu un deces și doi răniți.

Solicitată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției ne-a declarat că accidentul rutier s-a produs la ora 18:40.

Un șofer de 37 de ani care conducea un Mercedes S Class a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu. În consecință, s-a izbit cu mașina în copac.

În urma impactului, șoferul a decedat la fața locului.

Alți doi pasageri, printre care o tânără, cu vârsta de 25 de ani, au suferit diferite traumatisme, fiind transportat de urgență la Spitalul Raional Anenii Noi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X