Andronachi și Nichiforciuc au fost excluși din Pardidul Democrat. Cum este motivată decizia

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 august, 2020, 13:47

Biroul Executiv al Partidului Democrat și Fracțiunea PDM anunță că s-a întrunit astăzi, 14 august, într-o ședință comună, la care au examinat comportamentul lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc.

Participanții la ședință susțin au constatat că Nichiforciuc și Andronachi „demult nu mai iau parte la ședințele fracțiunii PDM în Parlament și nici la acțiunile Partidului Democrat”.

„Așadar, cei doi demult nu mai sunt parte a echipei PDM: Nu poți pleca de acolo de unde nu ești. Reieșind din situația creată, în conformitate cu art. 66, pct. 6, lit. s) al statutului formațiunii politice, Biroul Executiv a decis, cu unanimitate de voturi, excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Niciforciuc din Partidul Democrat, iar fracțiunea a decis excluderea lui Eugeniu Niciforciuc din fracțiunea PDM”, anunță PDM.

„Partidul Democrat și-a ales calea sa și face alt tip de politică, care probabil nu este pe placul unora. Membrii Biroului Executiv și deputații democrați fac apel către Organizațiile Teritoriale ale PDM să rămână unite și consolidate și să acționeze în interesul cetățenilor Republicii Moldova”, se arată în comunicatul PDM.

Amintim că, Vladimir Andronachi, a anunțat într-un comunicat de presă că părăsește fracțiunea Partidului Democrat din Parlament, dar că rămâne în Partidul Democrat, iar în Parlament rămâne în calitate de deputat neafiliat. Acesta îl învinuiește pe președintele formațiunii, Pavel Filip, de faptul că partidul a ajuns să nu mai conteze, iar vocile din interior nu sunt ascultate.

Vezi și: Vladimir Andronachi părăsește fracțiunea Partidului Democrat: Voi reveni când va pleca Pavel Filip

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X