Date actualizate privind accesul moldovenilor pe teritoriul altor state și alertele de călătorie privind COVID-19 (DOC)

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 14 august, 2020, 22:00

Numărul mare de infectări cu COVID-19 înregistrat în Republica Moldova reprezintă un impediment atunci când vine vorba de călătorii în alte țări. Responsabilii din cadrul Ministerului de Externe de la Chișinău au publicat la data de 14 august, un document ce conține informații actualizate privind accesul cetățenilor R. Moldova pe teritoriul altor state în contextul pandemiei de Covid-19.

Potrivit MAEIE, datele pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

Vedeți mai jos ultimele informații actualizate privind accesul cetățenilor R. Moldova pe teritoriul altor state în contextul pandemiei de Covid-19.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene are activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova) sau din străinătate la: +373 22 788 722.

Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin email la call.center@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X