Fondatoarea Zâmbărele, după accidentul de la Anenii Noi: O fetiță a rămas fără tată. Să fiți fericiți în ceruri, deși aveați un viitor frumos pe pământ. Soarta a avut alte planuri (FOTO)

Autor: , in Actualitate / Social / 14 august, 2020, 23:04

Fondatoarea vlogului Zâmbărele, Victoria Roșca, a publicat mai multe fotografii și mesaje emoționante, în urma accidentului de la Anenii Noi care s-a soldat cu un deces și doi răniți, menționând că viața are prioritate.

Actrița a scris pe o rețea de socializare că graba ar putea costa prea scump.

„Am primit vestea că și Ruslan – logodnicul Innei (cunoscută pentru rolurile jucate în filmele scurte din cadrul proiectului Zâmbărele) a decedat. Aveam noduri în gât. Ruslan are o fetiță de 15 ani și care a rămas fără tată (…) Atât de trist e totul. E grav și dureros”, a scris Victoria Roșca.

„Să-i transmiți Innei că ducem dorul zâmbetului ei perfect și dacă era în viață se găsea neapărat și pentru ea un rol în serial (…) Ruslan și Ina, să fiți fericiți în ceruri. Știu cât de mult vă iubeați. Odihniți-vă în pace. Voi aveați un viitor atât de frumos aici pe pământ, dar soarta a avut alte planuri”, a mai scris fondatoarea Zâmbărele, Victoria Roșca.

În spatele tragicului accident care a avut loc la 13 august curent, pe traseul Chișinău-Căușeni, în apropiere de orașul Anenii Noi, se ascunde o adevărată dramă de familie. Logodnica și fratele șoferului care a decedat la data de 13 august, și-au pierdut viața toamna trecută, într-un alt accident grav care a avut loc la intrarea în orașul Căușeni.

Acești doi frați erau singurii copii la părinți.


Șoferul Mercedes-ului, în vârstă de 37 de ani, era un om de afaceri originar din orașul Căușeni. Dânsul era logodnicul tinerei actrițe Ina Cujba de 27 de ani, care apăruse de mai multe ori în filmulețele de pe vlogul „Zâmbărele”, și care anul trecut, în dimineața zilei de 17 octombrie, a murit într-un grav accident rutier la intrarea în orașul Căușeni. În același accident și-a pierdut viața și fratele șoferului Mercedes-ului.

Fratele șoferului cu Mercedes-ul (care a decedat ieri, 13 august), în vârstă de 33 de ani, împreună cu logodnica sa, se deplasau în dimineața de 17 octombrie cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar. În urma impactului, șoferul automobilul Opel, un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar tatăl său în vârstă de 48 de ani a ajuns la spital.

Amintim că, un grav accident rutier s-a produs joi, 13 august, pe traseul Chișinău-Căușeni, în apropierea orașului Anenii Noi, soldat cu un deces și doi răniți.

Solicitată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției ne-a declarat că accidentul rutier s-a produs la ora 18:40.

Un șofer de 37 de ani care conducea un Mercedes S Class a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu. În consecință, s-a izbit cu mașina în copac.

În urma impactului, șoferul a decedat la fața locului.

Alți doi pasageri, printre care o tânără, cu vârsta de 25 de ani, au suferit diferite traumatisme, fiind transportat de urgență la Spitalul Raional Anenii Noi.

Vezi și: Tragedia de la Anenii Noi: Fratele și logodnica șoferului tot au murit în accident, toamna trecută

Accident la Anenii Noi: Șoferul a decedat pe loc, iar doi pasageri au fost transportați la spital

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X