Mesajele neobișnuite primite de o tânără care a preluat fostul număr de telefon al lui Elon Musk

Autor: , in Externe / 14 august, 2020, 12:46

O tânără din SUA care a preluat un număr de telefon care i-a aparținut lui Elon Musk primește zilnic apeluri și mesaje de la oameni care încearcă să intre în contact cu miliardarul.

Lindsey Tucker, în vârstă de 25 de ani, spune că a auzit de Musk pentru prima dată în urmă cu câțiva ani, atunci când a început să primească mesaje adresate acestuia.

„I-am spus mamei mele că tot primesc mesaje și telefoane de la oameni care caută un tip Elon Musk și nu știu cine e. Mamei mele i-a picat fața”, și-a amintit tânăra, citată de Protv.ro.

Ea a intrat în posesia numărului în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci primește cel puțin trei apeluri sau mesaje zilnic, adresate miliardarului. Iar când Musk apare într-un scandal – iar asta se întâmplă destul de des – telefonul ei este inundat de mesaje.

Printre aceste mesaje se numără și unul primit de la o femeie care s-a oferit voluntară pentru a merge în spațiu cu SpaceX. O altă persoană i-a trimis planurile pentru un braț bionic. De asemenea, un om de afaceri sud-african a întrebat despre achiziția a 1.000 de camioane.

Tot pe același număr, Fiscul americant a încercat să ia legătura cu Elon Musk privind „o problemă complicată”.

Potrivit documentelor oficiale, deținut acum de Lindsey Tucker a fost înregistrat în urmă cu mai mulți ani pe o adresă din Palo Alto, California, ce i-a aparținut lui Elon Musk. După ce a renunțat la număr, operatorul de telefonie i l-a atribuit aleatoriu tinerei de 25 de ani.

Nu toată lumea a aflat însă de această schimbare, iar numărul apare listat pe zeci de site-uri ca fiind telefonul actual al lui Elon Musk.

NPR l-a contactat pe Musk pentru a afla dacă știe ce s-a întâmplat cu fostul săun număr de telefon. Miliardarul a răspuns cu un e-mail scurt.

„Wow! Acest număr este atât de vechi! Sunt surprins că încă mai există”, a răspuns Musk.

Unele dintre persoanele care au contactat-o pe Lindsey au spus că au primit numărul chiar de la Elon Musk, însă fondatorul SpaceX nu a răspuns și în această privință.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X