Șase decese provocate de COVID-19, înregistrate vineri în R. Moldova

Autor: , in COVID-19 / 14 august, 2020, 17:15

Alte șase decese provocate de noul coronavirus au fost anunțate vineri, 14 august, de Ministerul Sănătății. Este vorba despre trei bărbați și două femei. În acest număr se include și decesul medicului traumatolog al Spitalului Raional Cimișlia, Iacob Păpușoi, despre care presa a scris în această dimineață.

Iată noile cazuri de deces:

Deces 879: Bărbat de 86 de ani din mun. Chișinău. Internat la data de 4 august la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie mixtă și hipertensiune arterială.

Deces 880: Femeie de 67 de ani din mun. Chișinău. Internată la data 24 iulie la Spitalul Arh. Mihail. Comorbidități: cardiopatie mixtă și diabet zaharat.

Deces 881: Bărbat de 57 de ani din raionul Șoldănești. Transferat la data de 20 iulie de la Spitalul Raional Șoldănești la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială și insuficineță cardiacă.

Deces 882: Bărbat de 65 de ani din mun. Soroca. Internat la data de 30 iulie la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: obezitate și hipertensiune arterială.

Deces 883: Femeie de 76 de ani din raionul Călărăși. Internată la data de 11 august la Spitalul Raional Călărași. Comorbidități: diabet zaharat, hipertenziue arterial gr. III și maladie varicoasă a membrelor inferioare.

Deces 884: Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a dlui Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic traumatolog în cadrul Spitalului Raional, până în anul 2017. Acesta a fost internat la data de 3 august la Spitalul Clinic Republican.

În total, 30 de lucrători medicali au decedat din cauza COVID-19, precizează autoritățile.

Citește și: 396 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore în R. Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X