Tragedie într-o familie cu 4 copii din Nisporeni: Doi dintre aceștia s-au înecat în iaz. Aveau 6 și 8 ani

Autor: , in Actualitate / Social / 17 august, 2020, 15:03

Tragedie într-o familie cu 4 copii, din satul Șișcani, raionul Nisporeni. Doi dintre cei 4 copii s-au înecat în iaz, în după-amiaza zilei de duminică, 16 august.

Ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru Cotidianul.md că un băiat de 6 ani, împreună cu sora sa de 5 ani, au plecat să se joace, în timp ce părințiii se aflau acasă cu ceilalți doi copii – unul de 8 ani și altul de 1,3 ani (un an și 3 luni).

„Cei doi frați (băiatul de 6 ani și fetița de 5 ani) s-au deplasat la iazul care se află la câteva străzi distanță de casă. Minorul de 6 ani a intrat în apă să se scalde și a început să ceară ajutor. Fetița de 5 ani a alergat acasă să îl cheme în ajutor pe fratele mai mare de 8 ani. În timp ce încerca să îl salveze pe fratele său de 6 ani, s-a înecat și acesta”, a precizat ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Cei doi copii, de 6 și, respectiv 8 ani, au fost extrași din apă de către tatăl minorilor și vecinul acestora.

Ambii minori au fost resuscitați de către medicii de pe ambulanță care au venit la fața locului, însă nu au reușit să îi salveze.

„Menționăm că familia nu se afla în vizorul oameniilor legii. Era o familie normală”, a precizat Bețivu.

Poliția cercetează toate circumstanțele tragediei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X