Un copil de 2 ani din Chișinău a decedat, după ce a căzut de la etajul 5. Mama băiețelului era la serviciu, acesta fiind lăsat în grija bunicii

Autor: , in Actualitate / Social / 18 august, 2020, 09:09

Un băiețel de 2 ani a decedat pe patul de spital, după ce a căzut de la etajul 5 al unu bloc de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana, la data de 17 august, aproximativ ora 18:10. Informația a fost confirmată pentru Cotidianuk.md de către ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Oamenii legii au stabilit că pe parcursul zilei, băiețelul s-a aflat la domiciliu cu bunica, în timp ce mama sa în vârstă de 23 se afla la serviciu.

„Bunica a intrat în camera de baie, iar copilul a rămas în odaie. Acesta se afla singur în odaie, iar pe podea în apropierea geamului se afla o saltea pentru dormitor. El a urcat pe geam. Din cele communicate de bunica copilului, geamurile erau închise. Astfel, cel mai probabil, copilul în timp ce se afla pe geam a deschis geamul și spriginindu-se de plasă care a cedat sub greutatea corpului, acesta a căzut în gol de la etajul 5”, a declarat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Copilul imediat a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Însă, în urma leziunilor primate, copilul a decedat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiat un process penal pentru a fi stabilite toate circumstanțele tragediei.

Vezi și: Tragedie într-o familie cu 4 copii din Nisporeni: Doi dintre aceștia s-au înecat în iaz. Aveau 6 și 8 ani

Amintim că, a sfârșitul lunii iunie, o fetiță de 5 ani din Chișinău a decedat, după ce peste aceasta a căzut un dulap, în timp ce se afla singură în casă.

Polițiștii, în cadrul documentării au stabilit că fetița de 5 ani se afla singură acasă. Părinții erau la serviciu. Mama fetei era în permanentă legătură cu copila, prin intermediul telefonului

Vezi și: O fetiță de 5 ani din Chișinău a decedat, după ce a căzut un dulap peste ea

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X