Obiectivul principal este alungarea de la putere a lui Dodon și a „celorlalți hoți de miliarde”. Reacția PAS la propunerea PLDM

Autor: , in Politic / Populare / 19 august, 2020, 16:51

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit cu o reacție la propunerea PLDM de a crea un bloc electoral pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie anul curent, dar și pentru alegerile parlamentare anticipate.

Astfel, PAS anunță că şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu și anunță că principalul obiectiv al formațiunii este bunăstarea oamenilor, prin „alungarea de la putere a lui Igor Dodon și a celorlalți hoți de miliarde”.

„E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei DA, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți. Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, se arată în reacția PAS.

Amintim că astăzi Biroul Permanent Central al PLDM a anunțat într-un comunicat de presă că a adresat Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Platformei DA propunerea de a crea un bloc electoral pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie anul curent, dar și pentru alegerile parlamentare anticipate.

Reprezentanții PLDM susțin că sunt deschiși oricărui format de negocieri pe care cei PAS și Platforma DA îl consideră funcțional.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X