(VIDEO) Dodon a postat un video pe Facebook: Mulți mă caută la mare, la munte, dar eu sunt la un sanatoriu din Moscova

Autor: , in Actualitate / Politic / 19 august, 2020, 18:05

Președintele Igor Dodon a publicat un filmuleț scurt pe pagina sa de Facebook, plimbându-se într-o pădure, spunând că se află în Federația Rusă, la câțiva kilometri de orașul Moscova. Între timp, mai multe voci afimă că șeful statului s-ar afla în Turcia la odihnă, alături de familie.

Dodon susține că se odihnește într-un sanatoriu din apropierea Moscovei și că zilnic face câte 10 – 15 kilometri în pădurea din zonă.

„Bună ziua, prieteni. Vă salut din Federația Rusă – aproape de Moscova, sunt câțiva zeci de kilometri. Zilnic, eu fac 10-15 km prin pădure. Sunt la un sanatoriu, dar știu că mă căutau mulți pe la mare, la munte. Dar nu, sunt aici în Federația Rusă. Dar, în fiecare zi sunt la legătură cu colegii din Guvern și Parlament, discutăm probleme și căutăm soluții”, a declarat Dodon.

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că șeful statului s-ar afla la odihnă în Turcia și nu la Moscova, așa cum spun sursele oficiale. De partea cealaltă, reprezentanții Președinției spun că această informație este falsă și că „unii pretinși politicieni” au fost dați în judecată pentru calomnie.

Marți, liberalul anunța că șeful statului nu s-ar afla la Moscova. Mai exact, Chirtoacă anunța că Dodon a plecat de vineri, prin Moscova, în Turcia, la mare.

„A plecat la mare pe ascuns, fiindu-i rușine să recunoască unde se duce de fapt, cheltuind în acest scop suma astronomica de peste 2 milioane de lei, cât bugetul unui sat din Republica Moldova, pentru 1 an”, spunea Chirtoacă.

Șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu, susține însă că informația este falsă și că Igor Dodon se află la Moscova.

„În legătură cu face news-ul promovat pe bani în anumite instituții media, Președinția precizează în mod repetat că șeful statului, Igor Dodon se află la Moscova pentru câteva zile, așa cum a anunțat și anterior. Cât privește informația falsă și calomnioasă, lansată de către unii pretinși politicieni, anunțăm că aceștia au fost dați în judecată pentru calomnie”, susține Carmena Sterpu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X