O nouă tragedie la scăldat: Doi copii de 8 și 10 ani, frate și soră, s-au înecat. Poliția: Mama acestora credea că sunt acasă și a plecat după ei

Autor: , in Actualitate / Social / 20 august, 2020, 12:33

Doi copii care erau frate și soră, s-au înecat în râul Nistru, în timp ce se aflau împreună cu mama lor la scăldat. Informația a fost precizată pentru Cotidianul.md de către ofițera de presă a Poliției Dubăsari, Elena Băetrău.

Tragedia s-a produs la data de 19 august curent, în jurul orei 14:00.

„O femeie din satul Coșnița, raionul Dubăsari, a comunicat că a depistat lipsa copiilor săi, cu vârsta de 8 și 10 ani, pe care i-a lăsat fără supraveghere temporară pe malul râului Nistru”, a precizat ofițera de presă a Poliției Dubăsari, Elena Băetrău.

În urma măsurilor întreprinse, oamenii legii au stabilit că femeia de 29 ani, împreună cu cei trei copii ai săi minori a plecat la râul Nistru să se odihnească.

„Ajungând la râu, mama a permis copiilor să se scalde. Ea s-a întors la copilul mai mic de 4 luni care era la mal și plângea. Astfel, fiind preocupată de copil, nu a observat când și în ce circumstanțe copiii mai mari au dispărut. Văzând că copiii nu sunt, a strâns toate lucrurile și a plecat acasă, crezând că s-au pornit spre domiciliu fără a o anunța. Însă, nici acasă nu i-a găsit. Astfel, a apelat Serviciul unic 112, presupunând că copiii s-au înecat”, a menționat ofițera de presă a Poliției Dubăsari, Elena Băetrău.

La fața locului, a fost solicitat și echipajul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Între orele 16.00 -16.35 au fost depistate corpurile neînsuflețite ale minorilor, de către angajații Inspectoratului de Poliție Dubăsari și de către IGSU.

Oamenii legii au precizat că copiii fac parte din familie completă și care nu se află în vizorul organelor abilitate.

Amintim că, zilele trecute s-a produs o tragedie într-o familie cu 4 copii, din satul Șișcani, raionul Nisporeni. Doi dintre cei 4 copii s-au înecat în iaz, în după-amiaza zilei de duminică, 16 august.

Vezi detalii: Tragedie într-o familie cu 4 copii din Nisporeni: Doi dintre aceștia s-au înecat în iaz. Aveau 6 și 8 ani

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X