„Până când Filip nu va pleca de la șefia formațiunii”. Mai mulți membri ai Organizației Teritoriale Șoldănești a PDM părăsesc partidul (DOC)

Autor: , in Politic / 26 august, 2020, 16:36

Mai mulți membri ai Organizației Teritoriale Șoldănești a Partidului Democrat din Moldova (PDM) anunță că părăsesc rândurile partidului. Aceștia își exprimă „indignarea și dezacordul față de modul în care conducerea PDM nu mai ia în considerare și ignoră total votul legitim exprimat și interesele alegătorilor”.

Membrii OT Șoldănești își argumentează plecarea prin faptul că „nu mai au încredere în Pavel Filip și conducerea PDM”.

„Decizia noastră de astăzi are la bază dezacordul OT Șăldănești cu politica promovată de actuala conducere a PDM, în persoana dlui Pavel Filip și apropiații lui. Am ajuns să nu mai înțelegem și să nu mai avem argumente pentru colegi și cetățeni. Partidul Democrat a degradat până la nivelul incapacității de a ne reprezenta și soluția problemele oamenilor”, se arată în document.

Membrii Organizației anunță că își rezervă dreptul de a reveni în cadrul formațiunii politice odată cu schimbarea președintelui și a conducerii PDM, iar până atunci rămân neafiliați.

Printre semnatarii declarației sunt 6 primari: Pohoarna, Cotiujenii Mari, Raspopeni, Rogojeni, Poiana, Cusmirca, dar și 4 consilieri raionali.

Vedeți mai jos lista integrală:


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X