Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, are COVID-19: „E greu, dar urmez tratamentul prescris de medici”

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / 29 august, 2020, 16:15

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale este infectată cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de Viorica Dumbrăveanu pe Facebook, la scurt timp după ce au început să apară zvonuri despre îmbolnăvirea sa.

„De șapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului, cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare.

În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala”, a scris ministra.

„În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață”, a mai scris ea, mulțumind medicilor pentru dedicație și curaj.

Vezi și: Ucraina a raportat un număr record de infectări cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X