Republica Moldova: Încă 9 persoane au murit în urma complicațiilor COVID-19. Cel mai tânăr pacient avea 31 de ani

Autor: , in COVID-19 / 29 august, 2020, 17:10

Încă nouă persoane au decedat în ultimele 24 de ore ca urmare a complicațiilor provocate de infectarea cu noul coronavirus. Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, este vorba despre cinci bărbați și patru femei.

Cea mai tânără victimă este un bărbat de 31 de ani din Chișinău, care suferea de contuzie cerebrală și pneumonie bilaterală.

Bilanțul deceselor a ajuns astfel la 990.

Deces 982: Bărbat de 50 de ani din r-nul Ceadîr-Lunga, internat la IMSP Ceadîr-Lunga pe 20 august. Comorbidităţi: tetrapareză posttraumatică.

Deces 983: Bărbat de 74 de ani din r-nul Ștefan Vodă, internat la IMSP SR Ștefan Vodă pe 25 august. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2 și cardiopatie mixtă.

Deces 984: Bărbat de 53 de ani din r-nul Călăraşi, internat la IMSP SR Călăraşi pe 19 august. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială de gr. II-III și obezitate de gr. III.

Deces 985: Femeie de 70 de ani din r-nul Ungheni, transferată de la IMSP SR Ungheni la Institutul de Medicină Urgentă pe 9 august. Comorbidităţi: hipertensiune arterială de gr. II, cardiopatie mixtă și obezitate de gr. II.

Deces 986: Bărbat de 83 de ani din mun. Chișinău, transferat din SCBI „Toma Ciorbă” la Institutul de Medicină Urgentă pe 17 august. Comorbidităţi: bronhopneumopatie cronică, angină pectorală de efort CF II și hipertensiune arterială de gr. II.

Deces 987: Bărbat de 31 de ani din mun. Chişinău, internat la Institutul de Medicină Urgentă pe 17 august, cu TCCI, contuzie cerebrală și pneumonie mediobazală bilaterală.

Deces 988: Femeie de 70 de ani din r-nul Dubăsari, internată la Institutul Oncologic pe 12 august. Comorbidităţi: mielom multiplu.

Deces 989: Femeie de 72 de ani, transferată din IMSP SR Sângerei, la Spitalul Clinic Bălţi pe 19 august. Comorbidităţi: obezitate de gr. III, hipertensiune arterială de gr. III și cardiopatie mixtă.

Deces 990: Femeie de 75 de ani din r-nul Călăraşi, internată la Spitalul Clinic Republican pe 17 august. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială de gr. III și cardiopatie mixtă.

Vezi și: 500 de noi cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore în R. Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X