Fundașul lui Napoli, Kalidou Koulibaly, va semna un contract cu Manchester City / Foto: Getty Images

Manchester City nu stă cu gândul doar la aducerea lui Leo Messi de la Barcelona. „Cetățenii” au bătut palma cu fundașul senegalez a lui Napoli, Kalidou Koulibaly (29 de ani), și vor achita 70 de milioane de euro în schimbul acestuia, relatează digisport.ro.

Formația lui Pep Guardiola este favorită pentru a-l transfera pe căpitanul Barcelonei, Lionel Messi, în cazul în care se va concretiza despărțirea acestuia de catalani. Între timp, Manchester City și-a întărit linia defensivă prin transferul fundașului central Kalidou Koulibaly, de la Napoli, anunță Tuttosport.

Transferul fotbalistului african pe Etihad o va costa pe City 65 de milioane de euro, plus încă 5 milioane bonusuri, în funcție de performanțe. Toate formalitățile se vor încheia săptămâna viitoare și Koulibaly se va alătura lotului pregătit de Pep Guardiola.

Manchester City, demonstrație de forță pe piața transferurilor

Napoli a făcut o afacere excelentă prin vânzarea lui Koulibaly la Man. City. Italienii l-au adus pe senegalez pe San Paolo în urmă cu șase sezoane pentru 7,75 milioane de euro la Genk, timp în care acesta a contribuit la cucerirea unei Cupe și a unei Supercupe ale Italiei.

Mutarea lui Koulibaly vine în momentul în care oficialii lui City pregătesc asaltul pentru transferul lui Messi de la Barcelona. Aceștia sunt așteptați miercuri la negocieri în Catalunia și se zvonește că vor pune pe masă cel puțin 100 de milioane de euro și doi jucători importanți, Gabriel Jesus și Eric Garcia, în schimbul decarului de pe Camp Nou.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here