Au urmat sancțiuni după nunta fiului premierului? Furtună: Au fost, cu siguranță, dar nu sunt pregătit să vă răspund(VIDEO)

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 2 septembrie, 2020, 11:54

Șeful Agenției Naționale pentru Sănătat Publică, Nicolae Furtună susține că urmează sancțiuni după ce uunul din fiii premierului Ion Chicu și-a organizat nunta la data de 28 august, la o vinărie din apropierea Chișinăului.

În cadrul briefingului de presă al Ministerului Sănătății, fiind întrebat dacă atât administrația localului unde a avut loc evenimentul, cât și familia lui Chicu, vor fi sancționați Furtună a răspuns că nu este pregătit pentru a oferi un răspuns atât de amplu.

„Eu nu cunosc dacă localul a fost sancționat sau nu, chiar nu cunosc. Dar, săptămânal sunt organizate briefinguri cu serviciile competente din țară, fac referire la: MAI; ANSA; ANSP, unde aplicăm numărul sancțiunilor în urma nerespectării măsurilor de protecție întru evitarea răspândirii noului tip de coronavirus. Acum, nu sunt pregătit să vă dau date. Asta se va întâmpla vineri. Dar, cu siguranță, au fost sancțiuni”, a declarat șeful ANSP.

La acest subiect: „Se sancționează cu amendă sau închisoare”. Sesizare la Procuratură pe numele lui Ion Chicu, după nunta feciorului său (DOC)

Premierul Ion Chicu recunoaște că la data de 28 august a avut loc un eveniment la Vinăria Poiana, la care a fost prezent, însă refuză să spună că a fost organizată nunta unuia dintre feciorilor săi. Acesta spune că a fost „o masă de sărbătoare”.

Vezi și: Când a fost programată și anulată nunta fiului premierului, apoi redecisă „o masă de sărbătoare”. Întrebarea la care Chicu nu are răspuns (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X