Când a fost programată și anulată nunta fiului premierului, apoi redecisă „o masă de sărbătoare”. Întrebarea la care Chicu nu are răspuns (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Social / 2 septembrie, 2020, 11:00

Premierul Ion Chicu recunoaște că la data de 28 august a avut loc un eveniment la Vinăria Poiana, la care a fost prezent, însă refuză să spună că a fost organizată nunta unuia dintre feciorilor săi. Acesta spune că a fost „o masă de sărbătoare”.

„Într-adevăr, a avut loc un eveniment privat la data de 28 august. A fost o masă de sărbătoare. Copiii au vrut să-și oficializeze căsătoria, cu această ocazie, cu cei mai apropiați oameni au vrut să organizeze o masă. Nu este nuntă nici după formă și nici după conținut”, susține Chicu.

Întrebat cum nu a fost nuntă, dacă totuși tinerii erau mire și mireasă, Chicu a răspuns:

„Ok, ce-ați văzut dumneavoastră, da. Dar eu vă spun ce a fost ca să fie clar. Toate regulile au fost respectate, inclusiv numeric. La acest eveniment au participat exclusiv unchii și mătușile lui. Este eveniment care este permis. În opinia mea nu s-a încălcat nimic. Vă spun cu toată responsabilitatea că nu s-a încălcat nimic. Consider închis acest subiect”, este explicația oferită de Chicu.

Chicu a susținut repetat ideea că nu a fost nuntă.

„Mai ales, a fost în spațiu liber. S-a respectat și distanță și tot ce e necesar. Inițial, în 2019 s-a decis ca nunta să aibă loc la un restaurant din Parcul Valea Trandafirilor pe data de 30 august. Trebuia să fie o nuntă la care urmau să fie 150 de persoane. Am achitat și arvuna, apoi am anulat nunta”, a adăugat Chicu.

Cât despre paza de stat care era prezentă la eveniment și a restricționat accesul jurnaliștilor în zonă, premierul a spus că întrebările ar trebui să fie adresate responsabililor de la SPPS.

„Eu cred că întrebarea respectivă trebuie adresată la serviciul dat care nu este în gestiunea Guvernului. Puteți face și un demers pe numele instituției respective”, a fost răspunsul lui Chicu.

Vezi și: „Se sancționează cu amendă sau închisoare”. Sesizare la Procuratură: Chicu ar fi utilizat pe ascuns ofițerii SPPS care sunt achitați din banii publici (DOC)

Amintim că, presa a fost ținută departe de eveniment, însă jurnaliștii de la CU SENS au publicat sâmbătă, 29 august, secvențe video de la serbare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X