„Eu nici cu-n rău. Dacă nu, îl descarc”. Un bărbat, filmat în timp ce fură pavajul de pe o stradă din Capitală (VIDEO)

Autor: , in Social / 2 septembrie, 2020, 13:41

Un bărbat a fost filmat în timp ce intenționa să fure pavaj de pe o stradă din Capitală. Imaginile au fost publicate de către primarul Capitalei, Ion Ceban.

,,GOSPODARII” episodul II, este descrierea făcută de Ceban.

Dacă se va stabili că sustragerea a fost în proporţii mici din avutul proprietarului, bărbatul riscă să se aleagă cu amendă de la 30 la 60 de unităţi convenţionale (1.500-3.000 de lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

„Eu nici cu-n rău. Dacă nu se poate, descarc înapoi. Eu nu mă sporesc. Dacă nu, eu descarc înapoi și gata”, este reacția bărbatului care apare în imagini.

Solicitată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati ne-a comunicat că incidentul a avut loc pe strada Alexandr Pușkin.

„Polițiștii veniți la fața locului au depistat bărbatul care sustrăgea pavajul Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani. Urmează să fie stabilite circumstanțele. În dependență de suma prejudiciului v-a fi luată o hotărâre conform legislatiei în vigoare”, a declarat Stati.

Acesta nu e primul caz de furt a pavajului. În luna august, patru femei au fost filmate cum sustrag elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarul de pe strada Kiev din Capitală.

Vezi și: Patru femei, filmate cum fură pavaj din Chișinău. Primăria s-a adresat la Poliție și le-a dat în căutare. Riscă amendă sau muncă neremunerată (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X