Marșul nuntașilor și un colac pentru socrul mare, Ion Chicu. Membrii PAS au organizat un flash – mob la Guvern

Autor: , in Politic / 3 septembrie, 2020, 15:16

„Să lase nunțile și să se apuce de treabă”, acesta este mesajul membrilor PAS pentru prim-ministrul, Ion Chicu, care ar fi organizat în plină pandemie de COVID -19 nunta fiului său. Cu o boxă în care răsuna tradiționalul marș al nuntașilor, reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate au venit astăzi la Guvern, ca să-i transmită mesajul împreună cu un colac premierului. Ei, însă n-au avut acces în clădirea Executivului din cauza agenților de securitate. 

Deputatul PAS, Radu Marian, a încercat să intre în clădirea Executivului pentru a-i oferi colacul șefului Cabinetului de miniștri, însă a fost oprit de către agenții de securitate. Întrebați de către jurnaliști despre motivul acestei interdicții, angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat au declarat că acest lucru nu este permis de cadrul normativ. Într-un final, Radu Marian a declarat că va expedia cel mai probabil prin poștă colacul premierului.

„Premieră în Republica Moldova. Am aflat că un cetățean fie el deputat sau orice altă funcție, nu poate lăsa un mesaj prim-ministrului. Este regretabil, noi am vrut și dorim să transmitem un mesaj domnului prim-ministru, să ia în serios această pandemie, să lase nunțile și să se apuce de treabă”, a declarat Radu Marian.

Solicitat de cotidianul.md, consilierul premierului, Boris Harea, a refuzat să comenteze flash-mobul celor de la PAS.

„Noi nu comentăm acțiunile cu tentă electorală a unor actori politici. Tot ce a avut de comunicat prim-ministrul la subiectul evenimentului de familie – a comunicat în cadrul emisiunii”, a punctat Boris Harea.

Recent, în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune, prim-ministrul, Ion Chicu, a recunoscut că a participat în data de 28 august la un eveniment organizat, la o vinărie din raionul Ialoveni. Premierul, însă susține că nu a fost vorba de o nuntă, ci de…o masă de sărbătoare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X