Dodon comentează nunta fiului premierului: Eu îl înțeleg foarte bine ca tată. E un eveniment familial, dar trebuia să facă un LIVE

Autor: , in Actualitate / Social / 3 septembrie, 2020, 15:13

Președintele Igor Dodon a comentat petrecerea organizată de familia premierului Ion Chicu la data de 28 august la Vinăria Poiana. Acesta susține că s-a documentat și că consideră că nu a avut loc o nuntă, dar și că s-au respectat regulile. Însă, este de părere Chicu trebuia să anunțe încă înainte de eveniment și poate chiar să invite presa sau să asigure o transmisiune LIVE.

Dodon spune că a fost la vinăria respectivă acum mai bine de o lună.

„Eu îl înțeleg ca tată, am fost în localul cela acum o lună și jumătate cu soția să luăm cina. E lângă Condrița. Acolo erau tineri, mire și mireasă, cu părinții sedeau. Eu îl înțeleg (n.r: pe Chicu) foarte bine ca tată. E un eveniment familial. Eu cred că trebuia de spus deschis. Nu a fost nuntă, că la noi știți cum are loc nunta cu hostropăț. Nu a fost nuntă, că eu tot m-am documentat. Au fost până la 50 de persoane din câte știu eu”, a declarat Dodon, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

În opinia șefului statului a fost și o greșeală. Astfel, are un reproș către premier.

„Părerea mea e că ar fi trebuit să spună deschis: „S-au căsătorit, ne ducem să servim o cupă de șampanie”. Trebuiau să invite, bine nu toată presa, dar să fie LIVE ceva acolo, pe privesc.eu și să vadă ce a fost. Dar, așa, iată avem multe interpretări, urâte multe. De aceea, îi înțeleg și pe unii și pe alți. Eu consider că avem un prim-ministru bun, un adevărat crisis-manager”, a adăugat Dodon.

Dodon susține că nu este corect să fie interzise nunțile.

„Încă acum 3 luni am spus că este o greșeală să interzici tinerilor să facă nunți. S-au supărat pe mine și medicii, și ANSP, și ministra (n.r: Viorica Dumbrăveanu) și premierul. Mi-au zis: „De ce noi spunem așa, dar dvs. faceți altfel”. Este o greșeală pentru că viața merge înainte. Puneți niște limite – 40, 50 de oameni. Eu îmi cer scuze de la miile de perechi, tineri care au fost nevoiți să anuleze nunțile. Mireasa trebuie să nască, dar ei anulează nunțile. Mergeți și vedeți ce se întâmplă în localuri. Peste tot petreceri se organizează”, a conchis șeful statului.

Premierul Ion Chicu recunoaște că la data de 28 august a avut loc un eveniment la Vinăria Poiana, la care a fost prezent, însă refuză să spună că a fost organizată nunta unuia dintre feciorilor săi. Acesta spune că a fost „o masă de sărbătoare”.

Vezi și: Când a fost programată și anulată nunta fiului premierului, apoi redecisă „o masă de sărbătoare”. Întrebarea la care Chicu nu are răspuns (VIDEO)

Amintim că, presa a fost ținută departe de eveniment, însă jurnaliștii de la CU SENS au publicat sâmbătă, 29 august, secvențe video de la serbare.

La acest subiect: „Se sancționează cu amendă sau închisoare”. Sesizare la Procuratură: Chicu ar fi utilizat pe ascuns ofițerii SPPS care sunt achitați din banii publici (DOC)

Amintim că, presa a fost ținută departe de eveniment, însă jurnaliștii de la CU SENS au publicat sâmbătă, 29 august, secvențe video de la serbare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X