(FOTO) În vizită la Oxentea, președintele Dodon se laudă cu inaugurarea unei cruci și a unui sens giratoriu în sat

Autor: , in Actualitate / Politic / 6 septembrie, 2020, 15:48

Șeful statului a scris pe Facebook că a participat duminică, 6 septembrie, la slujba de sfințire a unei cruci și la inaugurarea unui sens giratoriu la intrarea în localitatea Oxentea, raionul Dubăsari.

Potrivit lui Igor Dodon, cele două obiective au fost realizate cu sprijinul său și contribuția unor localnici.

„Slujba religioasă de sfințire a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Criuleni și Dubăsari. La eveniment au participat și președintele raionului Dubăsari, Filipov Grigorii, primarul localității Oxentea, Rusu Valeriu, primarii din localitățile vecine și consilieri locali”, a scris Igor Dodon.

„Sensul giratoriu de la intrarea în sat a fost construit în urma numeroaselor solicitări venite atât din partea localnicilor, cât și a transportatorilor care circulă zilnic pe acest traseu.

Lucrările de construcție a sensului giratoriu au început în această vară. A fost reabilitată partea carosabilă cu aplicarea stratului de uzură pe o suprafață de circa 300 mp, au fost montate indicatoare rutiere, precum și aplicat marcajul rutier”, a mai scris el.

„Am felicitat localnicii cu ocazia acestor evenimente și le-am mulțumit celor care au contribuit la realizarea lor”, a adăugat oficialul, menționând că este „ferm convins că aceste obiecte vor da un aspect plăcut și un plus valoare localității”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X